Παρακαλώ Περιμένετε... Παρακαλώ περιμένετε...


Συλλογή Βιβλιοθήκης


Σχετικά με τη Βιβλιοθήκη


Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης


H Δανειστική Βιβλιοθήκη του σχολείου μας

Περιμένετε τα δεδομένα

Κάποιο σφάλμα προέκυψε.


Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Ροδόπολης, στα πλαίσια της συνεχόμενης προσπάθειας του για εξωστρεφείς δράσεις και διάχυση της γνώσης στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε να κάνει διαθέσιμη στους πολίτες του Δήμου Σιντικής τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Με τη χρήση του διαδικτύου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερώνεται για τους διαθέσιμους τίτλους βιβλίων και να προσέρχεται για το δανεισμό των τίτλων που επιθυμεί. Ελπίζουμε στην επιτυχία του εγχειρήματός μας.

Σύλλογος Διδασκόντων ΕΠΑΛ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ:

1. Προστέθηκε η λειτουργία εμφάνισης των βιογραφικών στοιχείων των συγγραφέων της συλλογής βιβλίων της βιβλιοθήκης. Για παρατηρήσεις, διορθώσεις ή σχόλια σχετικά με τα βιογραφικά σημειώματα παρακαλώ χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας.
2. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας και φίλους της βιβλιοθήκης να ενισχύσουν όσο μπορούν με βιβλία τη βιβλιοθήκη μας. Για πληροφορίες σχετικά με επιθυμητούς τίτλους βιβλίων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το σχολείο μας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ενημέρωση: 01-12-2017

Kωνσταντίνος Χερτούρας - Υπεύθυνος ανάπτυξης και διαχείρισης πληροφοριακού συστήματος